If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Когато вали или сега зимата ми се изпотяват така стъклата че нищо не се виждам само предното и задното горе долу се вижда нещо и не знам какво да правя
Нямам идея защо така става, виш дали фитлера не много мръсен. Не знам дали се пуши в колата ти но по принцип в коли в които се пуши стъклата им се изпотяват много повече. Не знам точно каква е логиката но опита ми го е показал
много рядко се пуши в колата само когато бащами я кара.
а кои филтер да вида? по принцип лятото климатика ми прави конденз в колата и стават локвички може ли да е от него
Bobo е прав за антифриза. Все пак опитай един "бабешки" метод: вземи от някоя аптека етилов спирт 97% и изчисти хубаво стъклата. Да паднат наслояванията от дим, прах и т.н. И задължително отстрани теча!
После си вземи Sonax против изпотяване на стъкла...аз го изпробвах и противно на мойте очаквания прерарата има ефект и то добър.
Когата се пуши в дадена кола част от дим-а се отлага върху стъклото на колата което от своя страна задържа повече мърсотия---която от своя страна спомага за конденза и т.н.
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Моите също се потят ама не ми те4е антифриз.А за препарата на сонакс Петко после доста трудно се по4иства от прозорците ад знаеш от опит го знам 3 год.работих на автомивка и съм го изпитал
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
За антифриза и чистене на стъклата е така. Най-честата причина за изпотяване на стъкла със сигурност е стар или некачествен филтър на купето, просто с времето или пък ако е направен от калпав материал задържа влага и я вкарва в купето.
Карал съм служебна Астра-там направо си е е....о мамата.
Като застанеш пред колата се пада по вляво под предния прозорец има една 4ерна кора там където са 4иста4ките е там е разглобия без да махаш 4иста4ките става и така и ще го видиш филтро
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment